DÜZLEN İLKOKULU


Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle ülkenin geçici eğitim politikalarından etkilenmeden, her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak. Kurumun varoluş amacına değer katan çalışanlarda, kurumsal aidiyet kültürünü geliştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.20
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - Öğretmen Lojmanı
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 236 258 10 56

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yunusemreduzlenio.meb.k12.tr

Adres - Düzlen Mah. No178 Yunusemre/Manisa

Öğretmen :2
Öğrenci :25
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :667
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Düzlen mah. no: 178 Yunusemre/Manisa

Adres - Düzlen Mah. No178 Yunusemre/Manisa

Ulaşım Öğretmenler kendi araçlarıyla köye ulaşım sağlamaktadır. Okulun giriş çıkış saatine uygun belediye/toplu taşıma aracı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Manisa il merkezine 36 km uzaklıktadır.